En primer lloc, voldria agraïr a totes les persones que han confiat amb nosaltres i han fet possible que avui puguem seguir junts amb la il·lusió de continuar molts anys més.


A l’any 1983 vàrem començar com una petita empresa de paleteria. Amb el pas dels anys, gràcies a la confiança dels nostres clients, ens hem convertit en una constructora que dona tots els serveis amb un únic interlocutor que coordina tots els treballs i gestions, aconseguint així donar als nostres clients tranquil·litat i els millors resultats.


El nostre projecte és continuar la tradició i formació, ensenyament i realització de tots els oficis amb la finalitat que perdurin al pas dels anys adaptant-nos dia a dia a les noves tecnologies.


Realitzem projectes de tot tipus: obra nova de cases unifamiliars i blocs de pisos, naus industrials, indústries, rehabilitacions, reformes, reparacions i manteniments. Fem pressupostos, control, planificació, coordinació, seguiment i qualitat de les obres. Comptem amb un bon equip de diferents professionals i artesans per aconseguir els millors resultats, aportant sempre el millor de cadascú de nosaltres.


Avui, 30 anys després, puc dir-vos amb orgull que segueixen les nostres passes noves generacions. Amb il·lusió, ètica i compromís. Això fa que tinguem la tranquil·litat de poder seguir durant molts anys més.


Manel Jaen

Mestre d'obra